Bărbat ucis de tovarășul de băutură: „Ai venit să bei sau să îmi bâjbâi femeia?”

Dată publicare: 23-09-2019 17:32
Dată actualizare: 23-09-2019 17:53


Crimă teribilă în judeţul Bacău. Un bărbat de 57 de ani a fost ucis cu o cruzime greu de imaginat. Suspectul, un tânăr de 18 ani, fost puşcăriaş, l-a lovit de zeci de ori până la lăsat fără suflare.

Individul era în casa victimei şi începuse să o atingă într-un mod nepotrivit pe soţia gazdei, în faţa sa. Când omul i-a cerut să înceteze, agresorul l-a rănit mortal.

Trecuse de miezul nopţii când tânărul de 18 ani, împreună cu un prieten, au bătut la uşa victimei. Voiau să cumpere ceva de băut, iar gazda a acceptat să le dea. La scena asistă şi soţia proprietarului. La un moment dat, bărbatul de 57 de ani l-a văzut pe suspect când a agresat-o pe femeie.

Maria Miron, soţia victimei:Soţul mei i-a zis: „Tu ai venit să bei o sticlă de vin cu mine sau să îmi bâjbâi femeia?” Atunci a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit. A căzut pe spate pe pat.”

Reporter: „Nu aţi apucat să îl ajutaţi?”

Soția victimei: „Nu am mai apucat, că m-am prostit cu totul. M-am pierdut cu totul."

Speriată de scena sângeroasă, femeia a fugit la o vecină sa îi ceară ajutor. În scurt timp au ajuns un echipaj de ambulanţă şi unul de poliţişti, însă pentru victimia era deja prea târziu

Lică Grigore, vecin:A venit ea să dau telefon la 112. Era speriată, da. Am dat telefon şi a venit poliţia şi la mine în casă."

Agresorul, deşi are numai 18 ani, este cunoscut în sat ca un om violent. A făcut şi puşcărie pentru viol. Acum, după crimă, a fugit în sat la o prietenă, s-a schimbat de hainele însângerate şi a continuat să bea până dimineaţa.

Mihai Pricop, fratele victimei: „A fugit la alt magazin şi de acolo l-a prins poliţia pe el. L-au arestat.”

Reporter: „E un om rău?”

Fratele victimei: „Da, are spargeri. O casă, o maşină a mai avut, un viol, tot aşa, de aici din sat."

Cristinel Ciocântă, şef Secţia Penală de la Parchetul Tribunalului: „În cauză se efectuează cercetări pentru omor. A fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat pentru arestare preventivă pentru 30 de zile."

Tânărul ar putea fi condamnat acum la 20 de ani de închisoare.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO