Un român a primit închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa în Germania. Ce a făcut după crimă

Dată publicare: 20-09-2019 17:24
Dată actualizare: 20-09-2019 17:43


politia germana

Un român a fost condamnat pe viață în Germania după ce și-a strangulat șefa, care ar fi refuzat să îi mărească salariul.

Românul, care se afla de mai mult timp în Germania, s-a angajat anul trecut la o fermă de cai din districtul german Budesheim. După câteva săptâmâni de lucru, acesta s-ar fi certat cu șefa sa Bianca H., în vârstă de 51 de ani, din cauza salariului, relatează fnp.de.

Potrivit procurorilor, acesta ar fi motivul pentru care românul a pătruns în casa femeii și a strangulat-o. Ca să acopere crima, acesta i-a atârnat corpul de o balustradă, astfel încât să pară că femeia s-a sinucis.

Românul a mai rămas 6 zile la fermă după ce și-a ucis șefa, pentru a nu ridica suspiciuni. Pentru că nu figura în cercul de suspecți, bărbatul a putut să părăsească Germania fără probleme și s-a întors în România, înainte să își găsească un alt loc de muncă în Austria.

După 4 luni de investigații, polițiștii și-au dat seama că el era criminalul și au emis un mandat internațional de arestare pe numele său. Autoritățile germane au găsit la locuința bărbatului din Reșița mai multe haine pline de sânge.

Românul a fost condamnat la închisoare pe viață în districtul Hanau, după ce a fost găsit vinovat de uciderea șefei sale, fapt pe care l-a și recunoscut. 

Sursa: Frankfurter Neue Presse


VIDEO PROTVPLUS.RO