Bărbat condamnat la 12 ani de închisoare, după ce și-a ținut fiica drept sclavă sexuală, timp de 22 de ani

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Dominigo, Agresor Brazilia
Elliberal.com.ar

Un bărbat din Argentina, în vârstă de 57 de ani, a fost condamnat la 12 ani și opt luni de închisoare, din cauză că și-a ținut fiica drept sclavă sexuală, timp de 22 de ani.

Mai mult de atât, testele ADN au arătat că aceasta a dat naștere a opt copii, al căror tată este chiar tatăl victimei.

Domingo Bulacio, în vârstă de 57 de ani, a aflat sentința miercuri, într-un tribunal din nordul orașului Santiago del Estero. Printre cei 50 de martori care au fost audiați au fost și rude de-ale violatorului, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Bărbatul, cunoscut sub numele de Vernacho, se afla în custodia poliției din luna ianuarie a anului trecut, după ce timp de 45 de zile a fost căutat de poliție. El fugise din locuința sa, după ce victima, fiica sa Antonia, a mers la poliție să ceară ajutor oamenilor legii.

Astfel, ea le-a povestit cum tatăl a transformat-o într-o sclavă sexuală când avea doar 11 ani, după ce și-a dat soția afară din casă. Când anchetatorii au făcut teste ADN, au descoperit că cei opt copii ai fiicei sale îi aparțineau.

Tânăra identificată drept Antonia a vorbit despre abuzurile suferite după ce tatăl său, supranumit de presă „Monstrul din Villa Balnearia”, a ajuns după gratii. Ea a mărturisit că a fost violată de la o vârstă fragedă nu doar de tată, ci și de o altă rudă, fiind constant amenințată cu moartea de când a început procesul.

„Din momentul în care mama a plecat de acasă, eu am devenit soția tatălui meu.Mă lovea și mă alerga prin casă cu o bâtă din lemn sau mă abuza dacă mă vedea vorbind cu vreun vecin. M-a amenințat constant și mereu m-am temut pentru viața mea. Mi-a zis că mă va ucide dacă spun ceva. Mi-e teamă pentru viața mea și a copiilor, pentru că primesc amenințări cu moartea de la rudele tatălui meu, care îmi cer să renunț la plângere. Nu le pasă de ce s-a întâmplat. Vreau să putrezească în închisoare. Vreau să se facă dreptate”, a mărturisit femeia.

Deși anchetatorii au cerut 15 ani de închisoare în cazul său, el a primit 12 ani și opt luni. Agresorul a refuzat să dea declarații în fața judecătorilor.

Nu este singurul caz de acest fel. Un bărbat numit Josef Fritzl a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce timp de 24 de ani și-a ținut captivă fiica într-un subsol din orășelul Amsteten, Austria. În urma abuzurilor, victima pe nume Elizabeth a dat naștere a șapte copii.

Totodată, un caz similar a fost descoperit luna trecută într-o localitate din Italia, unde o româncă a fost ținută sclavă sexuală timp de 10 ani.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO