Un bărbat din București şi-a ucis soţia, apoi a sunat la 112. Ar fi avut o criză de gelozie

Dată publicare: 03-05-2021 19:15
Dată actualizare: 03-05-2021 19:39


În a doua zi de Paște, o femeie din București a fost ucisă de soțul ei într-o criză de gelozie, spun apropiații, care au fost de multe ori martori, la certuri.

Bărbatul devenea violent atunci când bea, iar în urmă cu un an femeia ceruse un ordin de protecție împotriva lui.

Stelian și Alina locuiau cu chirie, împreună cu cei doi copii, într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei. Scandalurile se țineau lanț în casa lor, spun vecinii, mai ales atunci când bărbatul bea.

Ar fi fost băut și luni, când s-a întors acasă. Într-un acces de furie și-ar fi atacat soția și a lăsat-o fără suflare. Fata lor a cerut ajutorul vecinilor.

Bărbatul este dulgher, iar vecinii spun că avea accese de gelozie și își bătea soția când bea alcool. În trecut femeia a obținut un ordin de protecție împotriva lui.

Vecin: ”A mai avut acum un an și ceva o ceartă foarte aprigă, a avut interdicție 30 de zile să nu se apropie, a fost arestat sau ceva de genul. Și s-au reîmpăcat. Gelozie, altceva nu se explică. Și acum un an, certurile pe care le-au avut tot ăsta a fost motivul”.

Imediat după crimă, bărbatul a plecat de acasă. A fost găsit însă de polițiști pe stradă, la scurt timp.

Potrivit unor surse din anchetă, inclusiv el ar fi sunat autoritățile ca să își mărturisească fapta. Acum a fost adus la Serviciul Omoruri pentru audieri.

Cazul a intrat în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.


VIDEO PROTVPLUS.RO