6 bărbați acuzați că au violat două fete. Ce au făcut când au aflat că una e minoră

Ultima actualizare: 07-05-2019 15:22
suspecti viol
Protv.md

Caz șocant în Chișinău unde patru tineri, împreună cu alţi doi complici, sunt acuzați că violat două fete într-un apartament din centrul orașului. Când au aflat că una dintre ele este minoră, au aruncat-o peste balcon.

Potrivit autorităților din R. Moldova, totul s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 mai, într-un apartament din centrul capitalei Chișinău. După o petrecere în afara oraşului, cei şase suspecţi au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră, de 16 ani.

Indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. Cealaltă victima a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minoră a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă.

Suspecţii au vârstele cuprinse între 20 şi 26 de ani, patru dintre ei fiind reţinuţi preventiv pentru 72 de ore.

Unul dintre cei reţinuţi se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu - pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni. Iniţial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventiva, eliberându-l din izolator şi plasându-l în arest la domiciliu. Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore, relatează ProTV Chişinău. Pentru cele comise, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO