Aplicatia de Android care te conecteaza la internet fara semnal 3G sau Wi-Fi

Ultima actualizare: 02-01-2014 08:09
bebound

Conectivitatea la internet a incetat de multa vreme sa mai fie un simplu moft. Pentru foarte multi este o necesitate care, in anumite momente, te poate salva din situatii extrem de neplacute.

 

Be-Bound este o aplicatie lansata recent de catre Albert Szulman care promite sa ii tina conectati pe toti utilizatorii care nu au in preajma o retea Wi-Fi sau 3G.

Aplicatia foloseste retelele 2G, momentan lasate in urma de noile tehnologii, insa care acopera mult mai bine anumite zone unde 3G-ul, spre exemplu, nu ajunge.

Aveti proiecte similare? Le puteti inscrie in competitia Smart Nation, iar cele mai bune vor fi premiate.

Albert Szulman, CEO Be-Bound, a explicat pentru Gizmag ce inseamna de fapt aceasta aplicatie: “Am plecat de la o observatie simpla. Toata lumea are probleme de conectivitate, chiar si in zone acoperite, precum in tren sau la metrou.”

Astfel, Be-Bound conecteaza automat utilizatorii la orice retea 2G din zona, gratuit. Ganditi-va numai ca ati ramas cu masina in pana intr-o zona unde nu puteti cauta un numar de telefon pentru tractare auto. Nu ar fi buna o conexiune, fie ea si mai slaba, la internet?

Din fericire, aplicatia Be-Bound va fi prezenta in viitorul apropiat si pentru utilizatorii din Romania.

Descopera lumea celor mai tari idei, aplicatii si proiecte IT pe www.smartnation.ro

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO