Sticlă de lapte plină de mizerie, dată unui copil la spitalul din Lugoj

01-02-2018 13:47

sticla de lapte murdara

Acuzaţii grave la adresa personalului spitalului din Lugoj.

Un bărbat al căruit copil a fost internat la pediatrie susţine că o asistentă i-a adus soţiei sale, pentru a-l hrăni pe cel mic, o sticlă de lapte murdară, pe care a şi fotografiat-o.

”Din această sticlă ar fi trebuit să îşi hrănească soţia mea băiatul. Este inadmisibil. Aşa sunt trataţi copiii la secţia de pediatria a spitalului din Lugoj!”, a reclamat bărbatul situaţia.

Contactat de Lugojinfo.ro, şeful spitalului, doctorul Erwin Floroni, a precizat că a demarat o anchetă internă: ”Noi am verificat cele sesizate şi am ajuns la concluzia că sticlă nu ne aparţine. Este vorba de un caz social. O să verificăm mai amănunţit situaţia şi, dacă se impune, vom lua măsuri. Am avut discuţii şi cu şeful de secţie care a supravegheat distribuirea sticlelor de lapte. Se pare că totul este premeditat”, a declarat Floroni.

Potrivit Lugojinfo,ro, spitalul din Lugoj a fost des criticat în ultimele săptămâni privind modul de distribuire a hranei către pacienţi: bolnavilor li s-ar împărţi hrana din găleţi. Primarul Lugojului le-a spus nemulţumiţilor să aibă răbdare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO