"Am simtit cum arde de viu". Povestea socanta a gemenilor care au stiut ca moartea le rapeste fratii

Ultima actualizare: 08-05-2012 04:05
Gemeni

Se spune ca gemenii au o relatie speciala. Sunt ca doua jumatati care formeaza un intreg, ca doua parti care se completeaza si ajung la un numitor comun. Insa ceea ce a fascinat dintotdeauna este relatia afectiva, pe care ceilalti nu o inteleg.

Daily Mail: Se crede ca atunci cand unul dintre gemeni este in pericol, celalalt simte tot ce are fratele sau, iar atunci cand se intampla ca unul sa moara, celalalt stie exact cum s-a petrecut tragedia.

Par povesti desprinse dintr-o lume ireala, mistica, SF, insa realitatea a dovedit ca aceste trairi fac parte din categoria misterelor care salasluiesc in corpul uman.

Atunci cand Turnurile Gemene s-au prabusit pe 11 Septembrie, in atentate si-au pierdut viata 3000 de oameni. 46 din ei erau gemeni. Povestile spuse de "jumatatea" care a ramas in viata trec barierele normalului si ne duc intr-o lume a supranaturalului, a misticului.

Lumea dupa 11 septembrie: Presa internationala despre atentate

"Cand am vazut avionul ca intra in turn am stiut ca fratele meu se afla acolo. L-am sunat si nu mi-a raspuns la telefon. Atunci am simtit ca se intampla ceva foarte grav. Minutele treceau ca orele si mi s-a parut o vesnicie pana cand i-am auzit vocea la capatul firului. Mi-a spus ca este in viata, sa nu imi fac griji pentru el, cand, dintr-odata, am vazut la TV cum cel de-al doilea avion intra in turnul in care se afla si fratele meu. <Dumnezeule, ce este asta?>, s-a auzit la capatul celalalt al firului, iar apoi s-a facut liniste. In acel moment am stiut ca fratele meu a murit. Am simtit o durere apasatoare in suflet, ca si cum ceva s-ar fi rupt in mine", isi aminteste Greg, care si-a pierdut fratele geaman - Stephen - in atentatele de la 11 Septembrie.

"M-am intalnit cu fratele meu la locul tragediei. Erau mormane de moloz, sute de oameni plangeau, erau debusolati de cele intamplate, iar noi trebuia sa ii salvam. I-am spus fratelui meu ca il iubesc mai mult decat orice pe lume, ca el este parte din sufletul meu, si parca am simtit nevoia sa ii spun acest lucru pentru ca stiam ca va fi ultima data cand il voi mai vedea, si asa a fost", a declarat Zachary, unul din pompierii care si-a pierdut fratele geaman in atentate.

"Inainte cu cateva secunde sa se intample totul am sarit ca ars de pe scaun. Simteam in sufletul meu chinul prin care trece fratele meu. Simteam cum ma arde focul. Seful meu m-a intrebat: <Unde crezi ca te duci?>, iar eu imi amintesc ca i-am raspuns: <Trebuie sa fug neaparat. Fratele meu tocmai a murit", si asa a fost. Am simtit fiecare secunda si am stiut cand si-a pierdut viata", a declarat Dan D’Allara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO