Victor Ponta: Vreau sa pastrez USL unita. Nu ii raspund in public lui Crin Antonescu

04-10-2013 14:12


Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Focsani, intrebat despre atacurile lui Crin Antonescu la adresa sa, ca vrea sa faca eforturi ca sa pastreze USL unita, adaugand ca nu doreste sa-i raspunda in public liderului liberal.

"Eu vreau sa avem liniste si sa realizam ceea ce cer oamenii, sa avem liniste, sa cream locuri de munca", a spus premierul.

El a mentionat ca nu ii va raspunde in public lui Crin Antonescu si ca va face tot ce ii va sta in putinta pentru ca USL sa ramana unita.

"Eu cred in USL si fac tot ce tine de mine pentru a pastra USL unita si nu fac critici in public", a mai spus Ponta la insistentele jurnalistilor.

Crin Antonescu a declarat ca Victor Ponta a vorbit in numele procurorului general, ceea ce "este inacceptabil", el aratand ca premierul, prin atributiile constitutionale, nu poate sa dea explicatii sau mesaje in numele procurorului general si adaugand ca pastreaza speranta ca "a fost doar o greseala".

Citeste si: Crin Antonescu il ataca pe Victor Ponta: "Premierul a facut un lucru inacceptabil"

Referindu-se la declaratiile din ultimele zile ale presedintelui si premierului, Antonescu a aratat ca, daca in cazul primului-ministru pastreaza speranta ca "a fost doar o greseala", impresia generala pe care acestea le transmit este aceea de "mesaje de forta pe deasupra legilor, a principiilor, a cetatenilor".

"Mesaje de forta care vor sa spuna: eu controlez in aceasta zona mai mult sau eu controlez inca - in cazul presedintelui - aceasta zona", a continuat el.

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri seara, ca Lucian Papici nu a fost demis, ci i s-au terminat mandatele de sef al Sectiei I din DNA, el precizand ca acesta va fi simplu procuror si mentionand ca, la fel ca Daniel Morar, Papici a facut "dosare politice".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO