Opt consilieri de la Cotroceni, eliberati din functie. Surse: Acestia s-ar putea inscrie in Partidul Miscarea Populara

Ultima actualizare: 31-01-2014 07:03
Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru opt consilieri prezidentiali.

Acestia sunt Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel Berca si consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel Moldoveanu, potrivit Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu data de 1 februarie, a consilierilor prezidentiali Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu, Daniel-Petru Funeriu.

Presedintele a mai semnat deciziile pentru eliberarea din functie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu, tot incepand cu data de 1 februarie.

Cei opt s-ar putea inscrie in Partidul Miscarea Populara

Surse politice citate de Mediafax au declarat ca unii consilieri de la Palatul Cotroceni, precum Adrian Radulescu si Gabriel Berca, ar putea sa demisioneze din aceste functii.

Motivul? In acest fel ei s-ar putea inscrie in Partidul Miscarea Populara. Potrivit surselor citate, mai multi consilieri prezidentiali urmeaza sa ia o decizie in acest sens in zilele urmatoare.

Pe langa consilierii prezidentiali Adrian Radulescu (de la Departamentul Politici Economice si Sociale) si Gabriel Berca (Departamentul pentru Relatia cu Autoritatile Publice si Societatea Civila), alte nume care ar putea sa se indrepte spre Miscarea Populara sunt Daniel Moldoveanu (consilier de stat la Departamentul Securitatii Nationale) si Razvan Murgeanu (consilier de stat la Cancelaria Presedintelui), sustin aceleasi surse.

Informatiile in acest sens au fost vehiculate in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte in zilele urmatoare in cazul apelului privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO