Quintus: Plecarea lui Chiliman din PNL ar fi "o greseala si pentru partid si pentru cariera lui"

Ultima actualizare: 08-08-2012 19:32
Mircea Ionescu Quintus

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus este de parere ca o eventuala demisie din partid a primarului sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ar fi "o greseala si pentru partid si pentru cariera lui".

Mircea Ionescu Quintus a declarat ca nu a discutat cu Andrei Chiliman despre o eventuala demisie a acestuia, dar ca, in opinia sa, o astfel de decizie ar fi una luata "intr-un moment de emotie". Quintus a spus ca il cunoaste pe Chiliman si lucreaza impreuna de 22 de ani si ca nu l-ar sfatui pe acesta sa plece din PNL, spunand ca o astfel de decizie ar fi "o greseala".

"Numai daca in partidul nostru as descoperi un adversar, un dusman, l-as sfatui sa faca asa ceva (sa demisioneze - n.r.). Pe un prieten cu care lucram impreuna de atata vreme nu-l pot sfatui sa faca o astfel de greseala si pentru partidul nostru si pentru cariera lui politica", a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, ca, pentru prima oara, dupa aproape 23 de ani de cand este membru PNL, ia in considerare "in mod foarte serios" demisia din partid. Chiliman a precizat ca va lua o decizie numai dupa ce se va sfatui cu Mircea Ionescu Quintus, Radu Campeanu si Calin Popescu Tariceanu.

Andrei Chiliman a declarat ca, in situatia in care va pleca din PNL, da asigurari ca nu isi va "murdari numele prin recurs la traseismul politic", adaugand ca "sunt in Romania destui sobolani, destule corabii - unele care iau apa, altele care nu iau".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO