Primaria generala este sperietoarea aliantei PNL-PC, la viitoarele alegeri

01-02-2011 17:03

Andrei Chiliman si Cristian Popescu-Piedone

In timp ce semnau protocoalele de constituire a Aliantei de Centru Dreapta PNL-PC, la nivelul sectoarelor 5 si 6, Andrei Chiliman si Cristian Piedone au aratat ca nu vor, cel putin deocamdata, sa se inscrie in cursa pentru functia de primar general.

Cel care a dat tonul a fost presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman.

Extrem de amabil, el a apreciat ca liderul PC Bucuresti, Cristian Popescu-Piedone, ar putea fi un exemplu de candidat pentru Primaria Capitalei.

"Pentru Primaria Generala nu cred ca are rost sa discutam in momentul de fata, dar exista o serie de oameni care, prin activitatea lor in folosul unor parti din Bucuresti, si-au dovedit capacitatea buna de administrare, au castigat increderea cetatenilor si pot oricand sa candideze cu succes sustinuti de o formatiune importanta cum este alianta PNL-PC. Dar cred ca nu are rost sa discutam acum de nume. Dar uite, ar putea sa fie, spre exemplu, domnul Cristian Popescu-Piedone", a spus Chiliman, citat de Mediafax.

Declaratia edilului de la Sectorul 1 a primit rapid replica lui Piedone, care a apreciat, la fel de amabil, ca si Chiliman ar putea fi exemplul pentru candidatul aliantei PNL-PC la Capitala.

"Nu. Cred ca ar putea fi domnul Chiliman", a replicat Popescu-Piedone, razand, el adaugand: "Ia-o ca-i calda!".

Oricum, cert este ca ACD PNL-PC va avea candidati proprii la alegerile locale din Bucuresti, atat la Primaria Generala, cat si la primariile de sector, dupa cum a dat asigurari Andrei Chiliman.

La randul sau, Popescu-Piedone a precizat ca alianta PNL-PC si-a scos deja la "antrenament" candidatii.

"Noi i-am scos deja la antrenament pe-ai nostri. Antrenamentele se fac in comun, retineti, se fac in aceeasi sala de forta", a spus Piedone.

Mai multe detalii si pe Mediafax.


 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO