Președintele PMP: ”A apărut o nouă valiză. De data aceasta, în Parlament”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 05 Noiembrie 2018 10:11
Categorie: Stiri Politice
Eugen Tomac

Președintele PMP Eugen Tomac a apărut luni pe holurile Parlamentului cu o valiză pe care se afla lipit un afiș.

Pe hârtie scrie ”moțiune de cenzură”, iar liderul PMP a precizat pe Facebook faptul că pregătește o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

A apărut o nouă valiză. De data aceasta, în Parlament.

În valiză se află textul moțiunii de cenzură: Guvernul Dăncilă - o binecuvântare pentru Liviu Dragnea, un blestem pentru români.” - a precizat Tomac pe rețeaua de socializare.

O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunţat, sâmbătă seară, Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată #Teleormanleaks, potrivit News.ro.

Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

Potrivit notiţei de pe Facebook, valiza ar conţine ”un hard negru în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum”, dar şi mii de facturi, contracte, bilanţuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată.

În plus, ar exista în valiză ”documente personale ale unor interpuşi”, rapoarte de audit, tabele contabile, 14.800 de fotografii şi video de la evenimentele companiei, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuţii - majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane.

De asemenea, potrivit Rise Project, ar exista în valiză 54.710 mailuri şi ataşamentele de pe adresa de serviciu, dar şi o agendă cu aproape o mie de numere de telefon.

Sursa: Pro TV News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO