Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa (PSD): ”La referendum votăm da”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 04 Octombrie 2018 15:16
Categorie: Stiri actuale
Maricel Popa

Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa (PSD), a postat joi pe pagina de Facebook un clip video prin care îndeamnă populația să voteze DA la referendumul privind redefinirea familiei. 

Popa apare în înregistrarea video îmbrăcat într-un costum național, cu o icoană și drapelul României în spatele său.

El îndeamnă populația să voteze da pentru ”o copilărie normală” și ”pentru normalitate”.

”Să spunem DA familiei bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Să spunem DA unei copilării normale într-o familie tradițională. Să spunem DA viitorului și valorilor morale ale acestui neam. În an centenar, să ne cinstim înaintașii care ne-au lăsat neștirbite limba, neamul și credința și să votăm DA pentru normalitate. Dragi ieșeni, la referendum votăm DA”, spune președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa (PSD) pe Facebook.

Recent, europarlamentarul Cătălin Ivan a prezentat o înregistrare video în care premierul Viorica Dăncilă, aflată la Bruxelles, le spunea oficialilor europeni că PSD nu va face campanie pentru acest referendum

Partidul Social Democrat nu va face campanie. Nu va face campanie. Este obligația tuturor să facă acțiuni care să arate ce înseamnă acest referendum. Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta.” - a spus Viorica Dăncilă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO