Ponta: Nu stiu de ce vorbesc unii despre sex cand eu aduc acuzatii serioase

24-02-2011 00:02

Victor Ponta

Victor Ponta a declarat ca nu stie de ce ministrul Elena Udrea a ales sa ii raspunda, in cazul acuzatiilor seriose privind coruptia din vami, printr-o postare pe blog in titlul careia se fac referiri la sex.

"Cred ca doamna Udrea s-a suparat pe ce am prezentat ieri vizavi de caracatita si mafia lui Blejnar. Dar fiecare raspunde cum poate. De ce vorbesc unii despre sex raspunzand unor acuzatii serioase, asta e o enigma pe care nu o pot dezlega eu", a afirmat Ponta.

El considera ca ar fi fost mult mai normal ca Udrea sa-i raspunda direct. "Blejnar, dupa ce l-am atacat, mi-a replicat ca am primit nu stiu ce sponsorizari, care s-a dovedit ca nu exista. Doamnei Udrea i-am spus de coruptie, si mi-a replicat pe teme sexuale. Aceasta este metoda Basescu - eu te intreb de flota, iar tu imi raspunzi despre ce vrei tu. Dar nu cred ca mai functioneaza. Ei sunt la putere si sunt obligati, nu in fata mea, ci a oamenilor, sa dea explicatii", a mai spus Victor Ponta, citat de "Gandul".

Ponta, a declarat, marti, dupa sedinta BPN al PSD, ca seful ANAF, Sorin Blejnar este elementul de legatura intre crima organizata si puterea politica.

Udrea: Ponta este un ipocrit si un farseur, bufonul curtii regelui

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO