Ponta, Dragnea si Chitoiu participa luni la Liturghia de Sfanta Parascheva, la Iasi

11-10-2013 08:25

Liderii PSD

Premierul Victor Ponta, insotit de vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu, vor participa, luni la Sfanta Liturghie de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, prilejuita de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva.

Anuntul a fost facut de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. Autoritatile se asteapta ca la slujba sa participe cateva mii de persoane.

Potrivit primarului municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, premierul Victor Ponta va fi prezent la Sfanta Liturghie, care va fi oficiata luni, in aer liber, in fata Catedralei Mitropolitane, la Iasi fiind asteptati si vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu.

"Premierul Victor Ponta se va afla sambata dimineata la Botosani, iar in aceeasi zi va veni la Iasi, unde va fi prezent la conferinta nationala a femeilor PSD. Apoi va pleca undeva tot in zona Moldovei si se va intoarce la Iasi, luni dimineata, pentru a asista la Sfanta Liturghie de la Mitropolie. Am confirmari si de la vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu ca vor fi prezenti luni la Iasi", a afirmat primarul Iasiului, Gheorghe Nichita.

El a precizat ca a trimis invitatii si presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si presedintelui Senatului, Crin Antonescu, dar ca nu are, deocamdata, vreun raspuns din partea acestora.

"I-am invitat, nu am primit confirmarea", a spus Nichita.

Primarul Iasiului a mai spus ca premierul Victor Ponta va fi prezent, luni, si la Seara Valorilor, eveniment ce se va desfasura la Teatrul National din Iasi, in cadrul caruia vor fi premiate mai multe personalitati ale orasului.

Peste 250.000 de pelerini din intreaga tara sunt asteptati in urmatoarele zile la Iasi, la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva.

Pelerinajul la sfintele moaste va incepe vineri dimineata, dupa ce racla va fi scoasa din Catedrala Mitropolitana si asezata intr-un baldachin in curtea lacasului de cult.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO