Manuela Mitrea: Vocabularul folosit de Mazare la adresa mea nu il onoreaza

21-02-2011 23:56

Radu Mazare

Manuela Mitrea a precizat ca vocabularul folosit de social-democratul Radu Mazare la adresa sa nu il onoreaza pe acesta, ea declarandu-se mahnita de acuzatiile aduse si subliniind ca va merge cu initiativa contra fumatului pana la capat.

"Este modul in care gadeste el la momentul acesta, dar vocabularul pe care l-a folosit chiar nu il onoreaza si m-a mahnit din acest punct de vedere", a spus Manuela Mitrea. Ea l-a contrazis pe Radu Mazare, apreciind ca niciun parlamentar din nicio tara nu trebuie sa ceara voie pentru a elabora o initiativa legislativa si ca impactul negativ asupra turismului pe litoral este o falsa problema.

"Nu voi renunta sub nicio forma la aceasta initiativa. Sunt convinsa ca foarte multi colegi parlamentari vor fi alaturi de mine. (... ) Merg pana la capat cu acest proiect de lege. (...) Nimeni nu ma intoarce din drumul asta, oricine ar fi, oricum s-ar numi persoana respectiva", a spus Manuela Mitrea.

Ea a precizat ca este o fosta fumatoare, iar faptul ca sotul sau, senatorul PSD Miron Mitrea, s-a lasat de fumat pe 1 februarie este o intamplare, o coincidenta. "Miron nu stia ca eu pregatesc acest proiect de lege. E o concidenta fericita ca s-a lasat si imi doream foarte tare sa se lase de fumat. Eu m-am lasat de doi ani jumate. Recunosteam ca, si atunci cand fumam, faceam o prostie", a spus Manuela Mitrea.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26