Firea, despre bătaia edililor: ”Lupta politică trebuie să fie una de idei, nu una de mușchi”


Ultimul update: Joi 31 Ianuarie 2019 15:15
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2019 14:19
Categorie: Stiri Politice

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea l-a criticat joi pe primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, după ce acesta a fost implicat într-o bătaie cu viceprimarul general Aurelian Bădulescu.

Firea a spus că Mutu, care este și președinte al PSD București, dar și primar al sectorului 6, în loc să fie interesat de proiectele administrației locale pe care o conduce, a venit joi la Primăria Capitalei, ca ”să se bată”. 

”Vorbeam de sectorul 6 mai devreme, de un domn primar interesat de scandalul politic și de proiectele sectorului 6. Apropo, acum avea ședința de consiliu local, nu s-a prezentat. A venit aici să facă presiune pe consiliul general și să se bată, să arunce cu sticlele în cap domnului viceprimar. Lupta politică trebuie să fie una de idei, nu una de mușchi.” - a spus primarul Gabriela Firea.

Reacția sa vine la scurt timp după ce viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei. Potrivit relatărilor martorilor, citați de News.ro, Bădulescu l-a jignit pe Mutu, după care i-a dat un pumn.

De asemenea, tot joi, PSD Bucureşti - care este condus de Gabriel Mutu - a decis retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

PSD Bucureşti i-a retras sprijinul politic lui Bădulescu, viceprimarul Capitalei
Bătaie la Primăria Capitalei. Primarul Mutu i-a dat un pumn viceprimarului Bădulescu
Aurelian Bădulescu spune că a minţit la Parchet când a fost audiat privind protestul din 10 august
VIDEO PROTVPLUS.RO