Emil Boc: „Numirea unui prefect UDMR la Cluj, un gest de sfidare fără precedent”

Dată publicare: 04-03-2021 16:57
Dată actualizare: 04-03-2021 17:00


emil boc

Primarul muncipiului Cluj-Napoca Emi Boc califică numirea unui prefect UDMR ca fiind un gest de sfidare fără precedent al conducerii PNL faţă de organizaţia PNL Cluj.

„Ce să zic? E fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent al conducerii PNL faţă de organizaţia PNL Cluj. Eu am fost preşedinte al acestui partid din 2005 până în 2012, 7 ani de zile, dar niciodată Clujul n-a fost umilit, ca de altfel, niciodată, ca preşedinte de partid, n-am umilit organizaţiile politice care au adus scor politic la partid. Iar Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi în zestrea generală a PNL la toate alegerile. Deci organizaţia care aduce cele mai multe voturi pur şi simplu a fost umilită şi asta e o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL care au muncit cu bună credinţă, ne-am străduit să ne facem datoria la toate tipurile de alegeri, iar conducerea centrală a partidului ne-a sfidat. Asta este în politică câteodată, dar asta doare. S-au trecut nişte linii roşii la Cluj în relaţia dintre conducerea centrală şi PNL Cluj. Asta este vocea unanimă a tuturor colegilor. Este cruda realitate pe care o trăim”, a declarat Emil Boc la Napoca Live, întrebat în legătură cu numirea unui prefect UDMR la Cluj, transmite news.ro.

Boc a subliniat că îl interesează respectarea în integralitate a legii de către noul prefect şi mai ales repectarea tuturor simbolurilor naţionale şi că legat de aceste aspecte nu are de gând să tolereze nici cel mai mic derapaj.

Tasnádi István Szilárd a fost numit miercuri prefect al judeţului Cluj, postul revenind UDMR, conform negocierilor din coaliţie.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO