Deputatul PSD Bacalbașa compară adunările publice din România cu cancerul

27-06-2018 14:40


Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa afirmă că ”principiul în terapia cancerului se confirmă și în societate”.

Aflat la Parlament, unde are loc dezbaterea și votul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, Bacalbașa a făcut o asociere între cea mai necruțătoare boală pentru om, cancerul, și adunările publice din România.

”Principiul în terapia cancerului se confirmă și în societate. În momentul în care n-ai aplicat legea privind adunările publice și ai permis încălcarea ei, ai asigurat dezvoltarea canceroasă a unui proces, fie biologic, fie social.” - a spus deputatul PSD.

Întrebat de un jurnalist care va fi drumul său spre casă, ținând cont că a fost agresat recent de câțiva manifestanți, Bacalbașa a întrebat la rândul său dacă jurnalistul are ”cotă parte la Pompele Funebre” pentru această informație.

Reporter: Dumneavoastră pe unde plecați astăzi spre casă?
Nicolae Bacalbașa: ”Vreți să furnizați informația? Aveți ceva, de la Pompele Funebre, cotă parte? Credeam că aveți cotă parte de la Pompele Funebre, că erau unii pe la reanimare care aveau sportul ăsta.”

Reporter: Drumul dumneavostră către stația de metrou este blocat în momentul acesta, de asta vă întrebam.
Nicolae Bacalbașa: ”Păi domnule, cred că la ora actuală, totuși, bine, eu am fost tot timpul liniștit, că știam că între ei stăteau și coloneii în civil care-i coordonau și aveau grijă să nu sară calul.”

În urmă cu aproximativ o săptămână, deputatul social-democrat Nicolae Bacalbașa a fost huiduit de protestatari, după ce a părăsit sediul Parlamentului. Politicianul a avut nevoie de protecția jandarmilor pentru a traversa Parcul Izvor.

La un moment dat, deputatul a fost împins de o persoană aflată printre protestatari. Manifestanții i-au strigat alesului: „Să vă fie rușine!”, „O să te pască revoluția”, „Ne-ați furat țara”, „Hoții”!

Ulterior, protestatarul care l-a agresat pe deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, la plecarea din Parlament, a fost identificat şi dus la Poliţie "pentru a fi luate măsurile legale", a anunţat Jandarmeria Bucureşti.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO