Ioana Bran, propusă Ministru al Tineretului şi Sporturilor: Am să redau sportului românesc demnitatea pe care o merită

Dată publicare: 26-01-2018 14:49
Dată actualizare: 31-01-2018 13:38
Sursa: presasm.ro


ioana bran

Ioana Bran, în vârstă de 31 ani, actuala secretară a Camerei Deputaţilor este propusă ca Ministru al Tineretului şi Sporturilor în guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Potrivit presei locale, Ioana Bran este fiica cea mică a milionarului Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, care produc palincă.

Ioana Bran este absolventă a Facultății de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca şi deţine şi un masterat în audit şi expertiză contabilă.

A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier judeţean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deţine funcţia de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD, potrivit presasm.ro.

Potrivit Agerpres, ea a transmis vineri, pe contul său de Facebook, că nu se lasă până când nu va reda sportului românesc demnitatea pe care o merită, propunându-şi să fie un ministru care va uni.

"Voi fi un ministru care se va dedica în mod constant cauzei nobile de a uni, (şi nu de a dezbina) de a aduce oamenii lângă oameni! Nu am să mă las până nu am să redau sportului românesc demnitatea pe care o merită, să promovez respectul faţă de valorile incontestabile ale celor care prin performanţa lor în acest domeniu, fac onoare României! Pentru că, fără un respect reciproc şi o comunicare deschisă şi sinceră, proiectele pe care le voi iniţia ca ministru nu se vor putea concretiza cu rapiditatea pe care mi-o propun", a transmis Ioana Bran.

Ea consideră că prioritatea zero în acest moment este implementarea măsurilor din programul de guvernare al PSD.

"Este o responsabilitate uriaşă! Cuvintele mele nu contează (sunt prea puţin importante), ceea ce contează este că PSD a reuşit să demonstreze încă o dată că îşi poate rezolva luările de poziţii diferite, printr-o analiză lucidă şi deschisă. PSD a reconfirmat că este un partid democratic, iar prioritate zero o reprezintă în acest moment implementarea cât mai rapidă a măsurilor şi proiectelor din programul de guvernare. Rămân acelaşi om devotat oamenilor care îndrăznesc să creadă în România! Acelaşi om devotat tinerilor din această ţară şi aspiraţiilor lor", a mai afirmat Ioana Bran, în mesajul.

Sursa: presasm.ro, Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO