Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, îl dă în judecată pe Liviu Dragnea: ”În jurul lui sunt tot mai puţini oameni”

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 27 Noiembrie 2017 10:53
Categorie: Politic
catalin ivan

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a anunţat, luni, că îl va da în judecată pe liderul social-democrat, Liviu Dragnea, pentru declaraţiile repetate potrivit cărora el nu ar mai fi membru al PSD.

Ivan a mers luni dimineaţă la sediul cetral al partidului, spunând că a adus mai multe documente care ar atesta că încă este membru al partidului şi a acuzat din nou că în acest moment partidul este confiscat de "pedişti şi peremişti", relatează news.ro.

Cătălin Ivan a spus că nu mai există altă soluţie în afara celei de a-l da în judecată pe Dragnea, pentru abuzurile împotriva sa.

"Îl voi da în judecată pe Liviu Dragnea pentru că a făcut de nenumărate ori declaraţia că nu sunt membru PSD, pentru abuzurile la care am fost supus. Am fost dat afară din comisiile din Parlamentul European, din delegaţia PSD, nu am putut să candidez pe nicio funcţie pentru că statutul meu era incert, iar Liviu Dragnea avea tot interesul ca statutul meu să rămână incert”, a afirmat europarlamentarul Cătăin Ivan, luni dimineaţă, în faţa sediului central al PSD.

Ivan a mai spus că este un ultim gest pe care îl poate face pentru a opri "această minciună care se rostogoleşte", respectiv că nu mai este membru PSD.

"Am încercat toate posibilităţile, am mers pe cale statutară, am trimis solicitări, n-am primit răspuns. Tot timpul vin lideri, spun în spaţiul public că eu n-aş fi membru, dar nu prezintă niciun document. În acest moment nu există altă soluţie pentru a închide acest subiect odată pentru totdeauna, decât să merg în instanţă. Am pregătit toate documentele, am vorbit cu avocaţii şi vom obţine o decizie în instanţă, astfel încât să înţeleagă şi Liviu Dragnea şi toată lumea că nu te poţi juca cu declaraţiile publice", a declarat Cătălin Ivan.

El a mai susţinut că prin aceste declaraţii ale liderilor PSD îi este afectată imaginea şi activitatea în Parlamentul European.

Cătălin Ivan a acuzat, de asemenea, că în acest moment PSD a fost confiscat de "pedişti şi peremişti", făcând referire la Lia Olguţa Vasilescu sau Codrin Ştefănescu, şi a spus că are fi o greşeală să plece din partid din cauza acestora.

Cătălin Ivan a mers luni la sediul central al PSD pentru a lăsa documente care ar atesta că el este încă membru PSD, plătind inclusiv cotizaţia.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a spus că documentele lăsate de Cătălin Ivan la sediul partidului vor fi analizate, după care va fi dat un răspuns.

Duminică seară, Cătălin Ivan a postat pe Facebook un mesaj în care spune că a intrat în PSD pentru valorile de stânga în care crede şi că ar fi 'total greşit' să plece din cauza ''unor pedişti şi peremişti'' care au pus mâna pe partid.

''Am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred şi ar fi total greşit să plec din cauza unor pedişti şi peremişti. În cele 14 campanii electorale mi-am câştigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită. Îmi asum cu optimism şi determinare statutul de social democrat apartidic'', a afirmat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.

Vineri, PSD Iaşi a anunţat, într-un comunicat de presă, că se dezice categoric de declaraţiile "apartidicului" Cătălin Ivan, care "se agaţă în continuare şi de PSD şi de funcţia de europarlamentar" şi i-a cerut să demisioneze.

Surse din PSD Iaşi susţin că nu organizaţia de Iaşi a emis acest comunicat şi că documentul ar fi fost trimis către presă de către conducerea naţională a partidului.

Joi, Cătălin Ivan declara că ”există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD” şi că ” în jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni”.

”Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD”, a mai spus Cătălin Ivan.

 

catalin ivan Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: News.ro

La 101 de ani, filozoful Mihai Şora a ieșit în stradă, la Alba Iulia. Mesajul pentru PSD
La 101 de ani, filozoful Mihai Şora a ieșit în stradă, la Alba Iulia. Mesajul pentru PSD
VIDEO PROTVPLUS.RO
Gabriela Firea
Reacția Gabrielei Firea, întrebată dacă se teme de excluderea din PSD
Dragnea sugerează că s-ar putea întâmpla orice în cazul imunității lui Tăriceanu
Dragnea, reacție despre demisia ”foarte ciudată” a lui Negrescu: ”Altă întrebare!”
Lege pentru pedepsirea celor care nu respectă sancţiunea prestării de muncă în folosul comunităţii
Tăriceanu: Bănuiesc că, în momentul de faţă, suntem ascultaţi cu asiduitate eu, familia
Iohannis afirmă că are ”o mare îngrijorare”: ”Nu suntem pregătiți pentru așa ceva”
Victor Ponta
După incidentul grav din Brăila, Victor Ponta anunță că inițiază un proiect de lege
PNL propune înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă în scandalul Rise Project
Dragnea, despre afirmaţiile lui Iohannis privind demisia Guvernului: Fiecare cu obsesiile lui
Liviu Dragnea a venit cu încă o valiză. ”Iohannis i-a mințit pe români”
Liberalii propun ca angajații din privat să primească al 13-lea și al 14-lea salariu
MAE anunță că o parte din atribuțiile ministrului Negrescu vor fi preluate de altcineva