Buşoi: Parlamentarii PSD de București să voteze moțiunile PNL, dacă Firea e nemulțumită de Guvern

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Cristian Busoi

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, susţine că, dacă Gabriela Firea este nemulţumită cu adevărat de Guvernul PSD, parlamentarii social-democraţi de Bucureşti şi Ilfov ar trebui să voteze moţiunile iniţiate de liberali.

"Ştiam că PSD a minţit ca să câştige alegerile şi are nişte guvernări slabe, pline de incompetenţi, dar declaraţiile primarului general despre sabotarea de către guvernele PSD a şoselei de centură surprind o atitudine fără precedent a PSD: sabotarea cu bună ştiinţă şi consecvenţă a unui proiect absolut necesar, cu impact major asupra vieţii de zi cu zi a bucureştenilor şi care se putea realiza, dacă exista bunăvoinţă politică.

Este o declaraţie care obligă parlamentarii PSD din Bucureşti, la momentul moţiunii simple împotriva ministrului Carmen Dan sau a viitoarei moţiuni de cenzură, să respecte ce au promis bucureştenilor şi să nu mai susţină o guvernare care se opune intenţionat şi metodic proiectului care ajută esenţial la decongestionarea traficului în Bucureşti", afirmă Buşoi, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, bucureştenii sunt blocaţi în trafic din cauză că guvernele "PSDragnea" blochează construcţia şoselei de centură a Capitalei.

"Guvernele PSD - Grindeanu, Tudose şi Dăncilă sunt direct responsabile de blocajul, chinul şi orele pierdute de bucureşteni în traficul din Capitală", spune liberalul.

În opinia sa, Gabriela Firea trebuia să acţioneze mai din timp.

"Privite acum, la rece, după doi şi jumătate de mandat, declaraţiile primarului PSD Gabriela Firea despre sabotajul şoselei de centură de către guvernele PSD sunt tardive. Doamna Firea trebuia să acţioneze şi să declare mai demult ce declară astăzi", arată Cristian Buşoi.

Liberalul precizează că şoseaua de centură este unul dintre proiectele fundamentele pentru decongestionarea traficului în Bucureşti, subliniind că trebuie să fie o prioritate pentru orice administraţie a Capitalei.

"Ca preşedinte al PNL Bucureşti voi obţine sprijinul Guvernului PNL pentru realizarea cu prioritate a şoselei de centură a Capitalei", afirmă Buşoi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO