Barna, după ce Moise Guran a făcut dezvăluiri despre ”înțelegerile penale”: ”Mulțumesc, Moise”

29-12-2020 15:55


Moise Guran, Dan Barna

Președintele USR Dan Barna a reacționat, luni seara, după ce jurnalistul Moise Guran a făcut dezvăluiri despre ”înțelegerile penale” de la nivelul primăriei Capitalei, făcute între Nicușor Dan și USR-PLUS și PNL înainte de alegerile locale.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Barna spune că a primit multe mesaje de la tot felul de persoane, susținători ai USR sau nu, care îi cereau să răspundă acuzațiilor lansate de Moise Guran.

Fără să ofere o explicație clară referitoare la ceea ce s-a întâmplat în timpul negocierilor politice dintre Nicușor Dan și cele 3 formațiuni politice - PNL, USR și PLUS - Barna spune doar că ”aceeași poveste spusă de oricare dintre celelalte personaje din text” ar putea fi diferită.

Astfel, liderul USR nu respinge clar afirmațiile lui Guran, dar nici nu le confirmă. În finalul postării, el îi mulțumește lui Moise Guran pentru cele 2 luni în care acesta a fost membru al USR.

Mesajul lui Dan Barna:

”Am primit azi multe mesaje de la oameni, unii susținători, alții critici, care mă roagă sau îmi cer să răspund la articolul fostului nostru coleg Moise Guran. M-am gândit cât de diferite pot fi percepțiile de realități și cât de diferită ar fi aceeași poveste spusă de oricare dintre celelalte personaje din text. Dincolo însă de percepții, lucrul care simt că merită și trebuie să fie spus e unul singur: USRPLUS este precum o caravană a schimbării care străbate un drum lung și greu și complicat prin mlaștini și deșert și urcușuri și viroage. Acum am ajuns într-o primă cetate unde sunt foarte multe de făcut și de dovedit. Însă pe drumul până aici, timp de două luni Moise Guran a cărat și el sacii alături de mine, de Dacian și de toți colegii mei din USRPLUS. Asta e ceea ce contează. Mulțumim, Moise!” - a scris el pe Facebook.

Reacția lui Dan Barna vine la scurt timp după ce jurnalistul Moise Guran a dat detalii pe blogul său despre Nicușor Dan, Ludovic Orban și Dan Barna: ”Sunt fapte penale. Fapte de corupție”, a scris jurnalistul.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO