Bannere cu mesaje de chemare la referendum in Daily Mail, The Sun si in alte publicatii europene

Dată publicare: 27-07-2012 11:59
Dată actualizare: 22-08-2012 07:24


Referendum 2012

Mai multe bannere cu mesaje "Tu ce astepti? Hai la referendum!", "Implica-te in schimbarea Romaniei!" apar pe site-urile mai multor publicatii europene printre care Daily Mail si The Sun, potrivit Mediafax.

Astfel, unul dintre aceste bannere are un link spre site-ul www.demite-l.ro.

Banner-ele sunt plasate pe home page, in locuri vizibile si au culorile tricolorului. Scrisul este galben, plasat pe doua benzi transversale, una rosie si una albastra. Pe banda rosie este scris mesajul "Tu ce astepti?", iar pe cea albastra este scris cu majuscule "Hai la referendum!".

Pe alte site-uri, cum ar fi www.express.co.uk, apare un filmulet in care toate personajele poarta masti cu chipul lui Traian Basescu, iar la final unul dintre aceste personaje rade, imitand rasul presedintelui suspendat.

Filmuletul se incheie cu mesajele "Daca tu nu iesi la vot, toti suntem Basescu!" si "Sustine schimbarea! Voteaza DA la referendum!".

Pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, din 29 iulie, MAE a organizat 306 sectii de votare in afara tarii, in Marea Britanie fiind organizate opt sectii.

MAE a trimis sectiilor de vot din strainatate 600.000 de buletine de vot, 400.000 de autocolante, prezentate sub forma de benzi continand 15 autocolante pe bucata si 1.000 de stampile cu inscriptia VOTAT.

Rezultatele referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu - LIVE pe stirileprotv.ro

Primele date ale scrutinului de duminica, 29 iulie 2012, privind prezenta la vot, incidentele la nivel national (raportate de autoritati), dar si rezultatele de la Referendum 2012 le veti afla pe www.stirileprotv.ro.

Astfel, in ziua referendumului, corespondentii ProTv vor transmite LIVE imagini pe www.stirileprotv.ro si vor relata din cele mai importante locuri.

ESTI DE ACORD CU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU? INTRA SI VOTEAZA ACUM IN APLICATIA REFERENDUM STIRILEPROTV.RO

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO