A. Severin: "Va rog sa acceptati sa ma retrag in mod oficial din partid"

Dată publicare: 28-03-2011 18:03
Dată actualizare: 17-06-2012 10:43


Acesta este anuntul pe care europarlamentarul Adrian Severin l-a facut, luni, in sedinta Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, cu toate ca si-a depus demisia, inainte de inceperea sedintei propriu-zise.


 

La sedinta Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.

Presedintele PSD, Victor Ponta, declarase, luni, ca, daca europarlamentarul Adrian Severin nu isi va prezenta demisia, la sedinta conducerii PSD Bucuresti, va fi exclus, neasteptandu-se la surprize din acest punct de vedere.

Huiduit de colegii eurodeputati, Adrian Severin a fost sfatuit chiar de presedintele Parlamentului European sa demisioneze, in urma cu doua zile, insa pana astazi nu a facut nicio miscare. 

Adrian Severin a fost huiduit in Parlamentul European. VIDEO

Adrian Severin a sustinut luni ca deocamdata nu s-a formulat nicio acuzatie concreta, oficiala impotriva sa.

"Pentru munca prestata nu e nimic ilegal si imoral sa fii platit. Am primit si voi primi astfel de remuneratii pentru munca prestata", a mai spus Adrian Severin.

Scandalul in care este implicat Adrian Severin a fost  declansat de cotidianul britanic "The Sunday Times", dupa ce jurnalistii le-au propus mai multor deputati europeni, un roman, un sloven si un austriac, sa plateasca sume de pana la 100.000 de euro in schimbul unor amendamente a caror adoptare ar putea-o obtine.


VIDEO PROTVPLUS.RO