Ponta: Daca Severin nu isi da astazi demisia, va fi exclus

Dată publicare: 28-03-2011 14:51
Dată actualizare: 20-10-2012 16:03


Adrian Severin si Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca nu se asteapta la surprize din partea lui Adrian Severin. Ponta a afirmat ca regreta ca sedinta Biroului Executiv al PSD Bucuresti coincide cu ziua de nastere a europarlamentarului.

Daca Adrian Severin nu isi prezinta demisia la sedinta PSD Bucuresti, urmeaza sa fie exclus din partid.

"Cred ca decizia cea mai corecta pentru domnia sa si pentru partid ar fi sa evite acest moment al excluderii, neplacut pentru ambele parti", a adaugat presedintele PSD.

Adrian Severin a fost huiduit in Parlamentul European. VIDEO

Intrebat daca se asteapta la eventuale surprize in ceea ce priveste decizia conducerii PSD Bucuresti, Victor Ponta a raspuns: "Nu. Surpriza ar fi ca eventual poate domnul Severin sa isi dea demisia. Nu exclud faptul ca ar putea sa isi prezinte demisia si as saluta acest gest".

Presedintele Parlamentului European i-a cerut demisia lui Adrian Severin

Europarlamentarul Adrian Severin urmeaza sa fie exclus din PSD, luni, la sedinta Biroului Executiv al organizatiei Bucuresti fiind programata in aceeasi zi in care acesta implineste 57 de ani.

Scandalul a inceput in urma cu o saptamana, cand cotidianul britanic The Sunday Times a dezvaluit dovezi compromitatoare despre trei deputati europeni si fosti ministri - un roman, un sloven si un austriac. Cu totii s-au declarat dispusi sa isi "vanda serviciile" pentru sume de pana la 100.000 de euro unor jurnalisti care lucrau ca lobbisti sub acoperire.

Ce mostenire lasa Severin eurodeputatilor romani

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO