MWC 2012. Minunile tehnologice de la Congresul din Barcelona: telefonul care are MIROS

Ultima actualizare: 20-10-2012 04:06

Luni s-a deschis Congresul Mondial al comunicatiilor mobile 2012 de la Barcelona. Evenimentul este atat de important incat numarul participantilor si al vizitatorilor aproape ca a depasit capacitatile organizatorilor.

"Este ora 9 si sute de corporatisti imbracati la costum navalesc la intrare catre Mobile Worl Congres, sute dintre ei stau la coada pe partea aceasta pentru acreditari, coada se intinde deja pe cateva sute de metri." - povesteste George Buhnici, aflat la Barcelona.

Din fericire spaniolii sunt bine organizati.

"... Si de aici incepe nebunia. Pe sute de metri incolo avem spatii de expozitie pe stanga si pe dreapta, in interior sunt, in halele acestea pe care le vedeti, sunt mii de alte standuri, in total zeci de kilometri de batut la picior timp de o saptamana."

Pana sa ajunga la telefoane, corespondentul Stirilor Pro TV se opreste la gadgeturile care le imbunatatesc pe cele deja existente.

"Utilizatorii de iPhone stiu deja, bateria este o mare problema, nu tine nici macar o zi intreaga daca il folosesti intens. O solutie de la Duracel se numeste PowerMet, o husa magnetica inteligenta, care se incarca wireless."

Iata si o adevarata noutate: telefonul care nu are nari, dar are miros si pe care l-a descoperit si o compatrioata. Ea sufla spre telefon, care arata cifra 1. Asta inseamna ca ... nu are nevoie de o guma de mestecat.

Un alt producator a gasit raspunsul la doua probleme: cea a copiilor care iau tableta parintilor sa se joace si cea a copiilor care scriu ... direct pe pereti.

George Buhnici: "Avem in sfarsit o tableta mare, pe 10 inchi, care vine cu un smart-pen, si iata cat este de usor de folosit. Poti sa iti alegi de aici spre exemplu pensula... si desenam." GEORGE SCRIE i Like iT! Foarte simplu."

Grafica pe orice fel de dispozitive a devenit, de altfel, un fel de sport mondial.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO