VIDEO. O femeie a deschis ușa avionului și a ieșit pe aripă pentru că „îi era prea cald”

Ultima actualizare: 03-09-2020 16:36
Femeie
Twitter / @breakingavnews

Incident inedit pe aeroportul din Kiev, la începutul săptămânii. Imediat după aterizare, o femeie a deschis ieșirea de urgență a avionului și a ieșit pe aripă, relatează DailyMail.

Avionul - un Boeing 737-86N - doar ce aterizase pe aeroportul din Kiev după un zbor din Antalya, Turcia, de unde femeia se întorcea alături de soț și doi copii.

Tânăra le-a declarat oficialilor din aeroport că îi era foarte cald și avea nevoie de aer.

Potrivit pasagerilor, femeia avea loc în coada avionului și imediat după aterizare s-a îndreptat către ieșirea de urgență. Până când a reușit să iasă pe aripă, familia sa era deja afară, la fel ca majoritatea celorlalți pasageri.

„(Copiii) au fost surprinși, strigând «aceea este mama noastră!»”, a povestit un pasager.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare, pasagera poate fi văzută cum stă așezată pe marginea aripii, iar apoi se ridică și se îndreaptă calmă către intrarea în avion.

Reprezentanții Ukraine International Airlines au transmis într-un comunicat că femeia a fost plasată pe „lista neagră” și nu va mai putea zbura cu această companie aeriană.

„Pasagerul a fost înscris pe lista neagră pentru încălcarea gravă a regulilor și comportamentului de siguranță la bord”, se spune în comunicat.

În urma testelor efectuate de autorități s-a dovedit că femeia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor în momentul incidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO