VIDEO. Imagini șocante din China. Oamenii au fost închiși în case cu lanțuri din cauza coronavirusului

Dată publicare: 09-02-2020 16:07
Dată actualizare: 09-02-2020 16:21


Oameni din China inchisi cu lanturi in case

Noi imagini șocante au apărut din China, acolo unde epidemia de coronavirus a făcut deja peste 800 de victime.

O familie din orașul Hangzhou, provincia Zheijang, a fost izolată în propria locuință de autorități, care au blocat ușa cu lanțuri și lacăte. Evenimentul a fost filmat și a ajuns pe rețelele de socializare, relatează Daily Star.

„Suntem aici pentru a vă anunța că locuința dumneavoastră este sub izolare fizică. Asta e tot. Vă rugăm să cooperați", îi spune locatarului un bărbat care ar fi un reprezentant al autorităților locale. Acesta explică familiei că izolarea fizică înseamnă să le lege ușa cu lanțuri pe exterior.

„Vă sfătuiesc să luați măsuri pentru a vă proteja de incendii. În cazul unei urgențe în care nu vă puteți descurca pe cont propriu, sunați la numărul de contact, pentru că voi lăsa trei chei pe aici prin apropiere. Toate persoanele din Hanghzou care nu respectă această regulă vor fi persecutate”, transmite bărbatul familiei.

O tânără a povestit pe Twitter că un prieten a fost închis în casă după ce familia sa a călătorit la Wenzhou, oraș unde s-au înregistrat 400 de cazuri de coronavirus.

Imaginile nu au fost verificate, însă South China Mornig Post a relatat despre cazuri în care oamenii au fost închiși în propriile locuințe. În mai mult orașe din provincia Zheijang, printre care și Hangzhou, fiecare gospodărie are un „pașaport” -o hârtie pe care oamenii trebuie să o aibă în permanență la ei când ies din casă. În aceste orașe, o singură persoană din fiecare gospodărie are voie să iasă din casă o dată la două zile.

Sursa: Daily Star


VIDEO PROTVPLUS.RO