Un video viral a reunit o familie după 40 de ani. Motivul pentru care acest bărbat a fugit de acasă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 19 Aprilie 2018 18:08
Categorie: Stiri externe
barbat

Un bărbat din India care a dispărut în urmă cu 40 de ani s-a reunit cu propria familie după ce fratele său l-a recunoscut într-un videoclip de pe YouTube care a devenit viral.

Khomdram Gambhir Singh a dispărut din statul Manipur pe când avea 26 de ani, în 1978. Familia lui nu a mai știut nimic despre el timp de zeci de ani. Până când au văzut un videoclip cu el în care cânta o piesă hindi pentru bani pe o stradă din Mumbai, la 3.300 km distanță.

Poliția a ajutat familia să dea de urmele bărbatului, acum în vârstă de 66 de ani. El a fost dus înapoi la Manipur.

Nu-mi venea să cred ochilor când unul dintre nepoții mei mi-a arătat clipul. Îmi pierdusem toate speranțele de a-l revedea în viață”, a spus fratele bărbatului, potrivit BBC.

Familia lui Singh și-a dat seama că acesta trăiește în Mumbai, după ce Firoz Shakri, cel care a imortalizat momentul a scris în descrierea clipului că a surprins imaginile pe străzile din Mumbai.

Își câștiga banii din cerșit și cânta vechi cântece hindi”, a declarat acesta.

După ce au cerut ajutorul autorităților, familia bărbatului a reușit să dea de urma acestuia. ”L-am găsit în afara unei gări, era într-o stare deplorabilă, nu era bine”, au precizat oamenii legii.

În fața polițiștilor, bărbatul a spus că este un fost soldat în armata indiană și a plecat de acasa în 1978, la câteva luni după ce s-a căsătorit, pentru că era nefericit. De atunci, el locuia în Mumbai fie prin cerșetorie, fie ca zilier.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO