Un test poligraf ar confirma relația dintre Stormy Daniels și Trump

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Stormy Daniels
Getty

Stormy Daniels, actriţă de filme pentru adulţi, care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu Donald Trump, a fost supusă unui test poligraf, în 2011, în legătură cu presupusa relaţia pe care ar fi avut-o cu preşedintele american.

Experţii în domeniu au convenit că există o probabilitate de 99% ca aceasta să fi spus adevărul, relatează NBC

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a susţinut testul cu detectorul de minciuni, în 2011, la cererea unei reviste. La momentul acela, publicația i-a luat un interviu care nu a fost publicat. NBC News a intrat în posesia acelui material, care este însoţit de declaraţia fermă a examinatorului, atestând, astfel, caracterul veridic al testului poligraf. Detaliile acestui raport au fost publicate, marţi, în The Wall Street Journal.

Michael Avenatii, avocatul femeii, a confirmat pentru NBC News că Stormy Daniels a susţinut acel test poligraf, dovada fiind o poză preluată dintr-un clip din mai 2011, când a fost întrebată despre relaţia pe care ar fi avut-o cu Trump.

"Cu mult înainte ca Donald Trump să îşi anunţe candidatura pentru preşedinţie, Stormy Daniels a susţinut un test cu detectorul de minciuni, în urma căruia a fost confirmată relaţia pe care a avut-o cu Trump", a adăugat acesta.

În prezent, Clifford se judecă în instanţă cu Trump şi echipa sa în legătură cu un acord de confidenţialitate pe care l-ar fi semnat actriţa, pentru a păstra tăcerea, în schimbul a 130.000 de dolari, cu puţin timp înaintea desfășurării alegerilor prezidenţiale din SUA, în 2016.

Casa Alba şi avocatul lui Trump au infirmat că preşedintele american ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Clifford.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO