”Un râu de ciocolată” s-a vărsat pe o şosea din Arizona, dintr-un camion-cisternă. FOTO

Dată publicare: 15-01-2019 20:31
Dată actualizare: 16-01-2019 10:34


Drumul parcurs dimineaţa de unii şoferi din statul american Arizona a fost mai alunecos decât de obicei, luni, după răsturnarea unui camion-cisternă, care a dus la formarea ''unui râu de ciocolată'' pe şoseaua Interstate-40, lângă oraşul Flagstaff.

Camionul-cisternă transporta circa 3.500 de galoane (13.250 litri) de ciocolată lichidă când a fost implicat într-un accident, în urma căruia autovehiculul s-a răsturnat, iar acel desert dulce a ajuns pe carosabil, potrivit unui mesaj publicat pe Twitter de Departamentul pentru Siguranţă Publică din Arizona (ADPS).

''Va fi o (operaţiune de) curăţare dulce!'', a precizat ADPS.

Un incident similar a avut loc recent, în Europa. Un uriaş "râu" de ciocolată, provenind de la o fabrică de praline, a inundat la jumătatea lunii decembrie străzile oraşului Werl din vestul Germaniei şi a îngreunat activitatea serviciilor de urgenţă mobilizate la faţa locului. Aproape o tonă de ciocolată a trebuit curăţată de pe străzile oraşului. A fost nevoie de 25 de persoane şi de peste două ore de muncă pentru ca străzile să fie din nou curate.


VIDEO PROTVPLUS.RO