Un barbat din California a primit 1500 de ani de inchisoare pentru ca si-a violat fiica. Chinurile la care a supus-o 4 ani

23-10-2016 08:31

violata

Un barbat din California, acuzat ca si-a violat fiica minora, a primit una dintre cele mai mari pedepse date vreodata.

Conform The Guardian, barbatul de 41 de ani a primit 1500 de ani de inchisoare, dupa ce s-a descoperit ca individul isi violase regulat fiica, timp de 4 ani. Barbatul a primit sentinta vineri, fiind cea mai mare sentinta acordata vreodata in istoria orasului Fresno, din California. Pedepsele cumulate pentru mai multe capete de acuzare au dus la aceasta sentinta uriasa.

In momentul in care i-a prezentat pedepasa pentru faptele sale ingrozitoare, udecatorul i-a spus inculpatului ca "esti un om foarte periculos".

Fiica barbatului, a caruit identitate n-a fost dezvaluita, a fost supusa unor abuzuri ingrozitoare atat din partea tatalui sau, cat si a unuia dintre prietenii sai, timp de 4 ani, in perioada 2009-2013. Victima era violata si abuzata chiar si de 4 ori pe saptamana, pana cand si-a facut curaj si si-a abandonat tatal.

"Atunci cand tata ma abuza, eu eram mica, nu aveam putere si nici pe cineva sa ma asculte. Pur si simplu, nu aveam cum sa apar in fata lui" a declarat aceasta in fata judecatorului, adaugand ca tatal ei nu a arata nicio clipa simpatie fata de suferinta prin care a obligat-o sa treaca, noteaza The Guardian.

Barbatul nu si-a recunoscut vina si a refuzat oferta avocatilor sai. Daca si-ar fi recunoscut vina, barbatul putea sa primeasca doar 13 ani de inchisoare.

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26