Un barbat din California a primit 1500 de ani de inchisoare pentru ca si-a violat fiica. Chinurile la care a supus-o 4 ani

Ultima actualizare: 26-10-2016 07:18
violata

Un barbat din California, acuzat ca si-a violat fiica minora, a primit una dintre cele mai mari pedepse date vreodata.

Conform The Guardian, barbatul de 41 de ani a primit 1500 de ani de inchisoare, dupa ce s-a descoperit ca individul isi violase regulat fiica, timp de 4 ani. Barbatul a primit sentinta vineri, fiind cea mai mare sentinta acordata vreodata in istoria orasului Fresno, din California. Pedepsele cumulate pentru mai multe capete de acuzare au dus la aceasta sentinta uriasa.

In momentul in care i-a prezentat pedepasa pentru faptele sale ingrozitoare, udecatorul i-a spus inculpatului ca "esti un om foarte periculos".

Fiica barbatului, a caruit identitate n-a fost dezvaluita, a fost supusa unor abuzuri ingrozitoare atat din partea tatalui sau, cat si a unuia dintre prietenii sai, timp de 4 ani, in perioada 2009-2013. Victima era violata si abuzata chiar si de 4 ori pe saptamana, pana cand si-a facut curaj si si-a abandonat tatal.

"Atunci cand tata ma abuza, eu eram mica, nu aveam putere si nici pe cineva sa ma asculte. Pur si simplu, nu aveam cum sa apar in fata lui" a declarat aceasta in fata judecatorului, adaugand ca tatal ei nu a arata nicio clipa simpatie fata de suferinta prin care a obligat-o sa treaca, noteaza The Guardian.

Barbatul nu si-a recunoscut vina si a refuzat oferta avocatilor sai. Daca si-ar fi recunoscut vina, barbatul putea sa primeasca doar 13 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO