Ultima dorinta la 5 ani: sa cante in fata lui Simon Cowell. Apoi a murit

Ultima actualizare: 22-10-2012 01:32
Bethany Fenton

Poveste tulburatoare a unei fetite din Marea Britanie. Inainte sa moara, si-a dorit sa-i cante lui Simon Cowell, unul dintre membrii juriului de la Britain’s Got Talent. Si a reusit. Doua zile mai tarziu a fost insa ingenuncheata de o boala cumplita.

Anul trecut, medicii i-au descoperit lui Bethany Fenton o tumora inoperabila, aparuta chiar in interiorul creierului. O veste cumplita, care insa nu a descurajat-o nici macar o clipa.

Familia ei a folosit mai toate economiile in studii de cercetare, in speranta ca se va gasi totusi un tratament salvator. Pana intr-o zi, cand cu totii si-au dat seama ca cel mai important lucru este sa o ajute pe Bethnay sa se bucure de timpul ramas.

  Astfel, i-au ascultat dorinta de a ajunge la Britan’s Got Talent si de a-i canta "Twinkle, Twinkle, Little Star" lui Simon Cowell.

“Simon m-a lasat sa-I cant. Este atat de dragut si il iubesc. Hotelul a fost minunat si oamenii prietenosi. Ne-au facut pe mine si pe fratele meu, Louis, fericiti. Si mancarea a fost delicioasa”, a spus micuta Bethany, imediat dupa ce dorinta ei s-a implinit.

Soarta insa nu i-a suras copilei prea mult. La numai cateva ore dupa ce si-a vazut visul cu ochii, starea de sanatate a lui Bethany s-a inrautit brusc. A fost internata de urgenta la spitalul Radcliffe din Oxford. Cu toate eforturile depuse de medici, fetita s-a stins.

“Intalnirea cu Simon Cowell a fost momentul culminat al scurtei ei vieti”, a concluzionat familia indurerata a lui Bethany.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO