Timosenko despre rivalul Ianukovici: Un lider de doi bani

Ultima actualizare: 04-04-2012 19:48

Atacuri dure in turul doi al prezidentialelor din Ucraina. Furioasa ca rivalul ei n-a aparut la dezbaterea TV, premierul Iulia Timosenko l-a facut pe Victor Ianukovici cu ou si cu otet.

Sunt nevoita sa ma uit la un pupitru gol. Cred ca acest loc gol, spune totul. Desi contracandidatul meu este absent, ii simt mirosul in platou. Este mirosul fricii. Iar eu nu vreau ca un las de doi bani sa devina noul lider al natiunii noastre.
Iulia Timosenko

Decizia lui Victor Ianukovici de a nu veni la confruntarea cu Iulia Timosenko este cu atat mai surprizatoare cu cat el a obtinut un avans deloc de neglijat in primul tur.

Analistii politici cred insa ca Ianukovici, deschis pro-rus, se teme de firea vulcanica a rivalei sale. Oricum, el prefera discursuri si aparitii la televizor bine regizate, in locul discutiilor libere.

In ceea ce-o priveste, premierul Iulia Timosenko face tot ce poate ca sa castige teren. Astfel, ea le-a promis alegatorilor ca va obtine revizuirea deciziei prin care Curtea Internationala de Justie a impartit platoul continental intre Romania si Ucraina.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO