Surpriza neplacuta traita de un britanic. Ce a primit in pachet in locul unui laptop cumparat online

Dată publicare: 04-02-2015 16:30
Dată actualizare: 07-02-2015 07:14


apple

Un britanic a cumparat de pe internet un laptop cu 300 de lire, insa a primit in colet doar o fotografie printata a gadgetului.
 

Paul Barrington, in varsta de 38 de ani, spune ca si-a vandut placa de surf pentru a-si permite un MacBook, cu care voia sa activeze ca si DJ la nunti, relateaza The Mirror.

Astfel, a licitat pe eBay pentru un astfel de gadget si a castigat cu suma de 300 de lire, chiar daca nou acesta poate ajunge pana la 1.500 de lire. Numai ca la primirea coletului, Paul Barrington a avut un soc atunci cand a vazut in interior doar o fotocopie a laptopului.

”Am verificat rating-ul vanzatorului. Era membru pe site de mai multi ani, asa ca nu mi s-a parut nimic suspicios. Am fost entuziasmat pentru ca am castigat licitatia. Coletul era usor ca o pana. De ce s-a obosit sa mai trimita o fotografie intr-o cutie? Nu are niciun sens”, a marturisit britanicul.

El a raportat incidentul reprezentatilor eBay si i s-a comunicat ca va trebui sa astepte cateva zile pentru a afla daca poate fi despagubit.

 

 

Sursa: Mirror

Tags: macbook, ebay, apple,


VIDEO PROTVPLUS.RO