Singura întrebare care l-a făcut pe Putin nervos: ”Îmi doresc să schimbăm subiectul”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2018 09:51
Categorie: Stiri externe
vladimir putin

Vladimir Putin a ridicat multe sprâncene cu declarațiile făcute joi la o conferinţă a clubului de discuţii Valdai pe tema ”Lumea în care vom trăi: stabilitatea şi dezvoltarea în secolul XXI”, ce se desfăşoară în aceste zile la Soci.

Pe lângă afimația că rușii vor ajunge martiri în rai în cazul unui război nuclear, liderul de al Kremlin i-a intrigat pe jurnaliștii internaționali prezenți la eveniment cu reacția sa la o întrebare despre scăderea sa în sondaje și dacă își dorește să schimbe ceva.

”Singura tema care l-a făcut nervos pe Putin: după ce a recunoscut că scăderea sa în sondaje înseamnă că rușii își doresc schimbări, Putin a fost întrebat dacă el personal vrea ca ceva să se schimbe. A replicat: Vreau să schimb subiectul discuției.” a scris jurnalista Julia Davis pe Twitter.

Rușii nu vor schimbări, dar nu radicale. Am avut destule revoluții, a transmis Putin.

Nu a fost singura declarație cu care Putin a uimit joi. Întrebat despre cauza masacrului din liceul din Crimeea, liderul rus a dat vina pe cultura occidentală și pe globalizare.

Privind dispariţia jurnalistului saudit de la Washington Post, Jamal Khashoggi, Putin a declarat că acest caz nu merită să ducă la deteriorarea relațiilor cu Arabia Saudită: Rusia nu are destule informaţii în acest sens, a spus Putin, adăugând că el consideră că SUA sunt responsabile parţial.

„Din ce ştiu, jurnalistul dispărut a locuit în Statele unite. El nu a locuit în Rusia, ci în SUA. Din cauza aceasta, bineînţeles, SUA au o anumită responsabilitate pentru ce i s-a întâmplat. Este fără îndoială”, a afirmat Putin.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO