Sarcina de silicon - chinezii fac o avere pe seama femeilor care vor sa-si ascunda secretele

Dată publicare: 03-06-2012 17:54
Dată actualizare: 18-09-2012 04:20


implanturi cu silicon

Se invart milioane in fiecare an in jurul operatiilor estetice, dar piata continua sa se extinda acolo unde te astepti mai putin. Sanii, buzele sau posteriorul lasa acum locul unei noi mode.

Si asta pentru ca multi au ales sa-si cumpere burti din silicon. O minte probabil foarte fertila financiar a venit cu aceasta idee, noteaza China Daily, care vorbeste despre cum tot mai multe comenzi vin pe aceasta nisa.

"Exportam la fel de multe produse precum cele pentru piata interna, dar avem doua grupuri total diferite de clienti" povesteste Wang Ruin, responsabila cu vanzarile unei companii de profil din Guangdong.

Povestea cutremuratoare a unei mame din Marea Britanie: "Silicoanele mi-au otravit bebelusul!"

"Clientii americani sunt de exemplu de cele mai multe ori din industria de divertisment. Oameni precum comici care le folosesc pe post de recuzita pe scena".

Femeile din China pe de alta parte le folosesc aproape exclusiv pentru a parea insarcinate. Si asta pentru ca femeile isi doresc ca rudele si prietenii sa NU afle ca si-au adoptat copilul sau ca l-au obtinut printr-o mama surogat.

Wang povesteste ca productia s-a reorientat si acum se produc la fel de multe burti de silicon precum sani.

Pretul variaza de la 63$ pe bucata la 540$ de dolari, iar perioada de sarcina simulata e impartita in 3 etape: 2-4 luni, 5-7 luni si 8-9 luni.

Surprinzator, si barbatii se inscriu pe lista, atat in Statele Unite cat si in Japonia. Multi isi cumpara asemenea produse pentru a "creste" alaturi de sotii pe parcursul sarcinii.

 

Sursa: China Daily

Tags: silicon, burta, sani,


VIDEO PROTVPLUS.RO