Regina Elisabeta, jignită de mama lui Meghan Markle. Ce mesaj i-a trimis înainte de Crăciun


Ultimul update: Sambata 22 Decembrie 2018 13:53
Data publicarii: Sambata 22 Decembrie 2018 13:48
Categorie: Stiri externe
meghan markle mama

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, a fost invitată de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii să petreacă sărbătorile la Sandringham, împreună cu întreaga familie regală, relatează online ziarul spaniol ABC.

Anul acesta de Crăciun, Meghan Markle şi soţul ei prinţul Harry au multe de sărbătorit. Sunt primele sărbători pe care le petrec de când s-au căsătorit şi înainte de naşterea primului lor copil. Însă polemica învăluieşte deja Sărbătorile.

După ce s-a anunţat oficial că regina a invitat-o pe Doria Ragland să petreacă Crăciunul alături de familia regală, revista People a dezvăluit că profesoara de yoga a refuzat oferta suveranei Marii Britanii.

Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care Ragland a declinat oferta.

O ofertă care nu le-a fost niciodată adresată soţilor Middleton, părinţii ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Refuzul lui Ragland intervine de asemenea într-un moment tensionat pentru fiica ei Meghan, acuzată că doreşte să schimbe tradiţiile familiei regale britanice.

Tatăl ei, Thomas Markle a acordat un interviu în care a dorit să o apere pe fiica sa de criticile primite după ce doi angajaţi ai ducesei de Sussex şi-au dat demisia din posturile lor şi după plecarea cuplului princiar de la Palatul Kensington.

El a dorit totodată să profite de ocazie pentru a-i cere fiicei sale să-i răspundă la mesaje, demonstrând încă o dată că rudele nu-i fac deloc viaţa uşoară lui Meghan.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO