Prezervative destinate special copiilor de 12 ani, in Elvetia!

Dată publicare: 04-03-2010 00:00
Dată actualizare: 08-05-2012 22:56


prezervative

O firma din Elvetia a lansat pe piata prezervative de dimensiuni reduse, concepute special pentru adolescentii cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani.

 

Initiativa a venit in urma unei cercetari realizate de guvernul elvetian, care a scos in evidenta faptul ca adolescentii intre 12 si 14 ani nu se protejeaza suficient impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Studiul, realizat de Comisia Federala pentru Copii si Tineri, a fost realizat pe un esantion de 1.480 de persoane, cu varste intre 10 si 20 de ani. Rezultatul i-a socat pe cercetatori: un numar din ce in ce mai mare de copii intretin relatii sexuale, fara sa se protejeze in vreun fel.

Mini-prezervativele costa aproximativ 6 euro si au fost fabricate de o renumita companie din Elvetia. Reprezentantii acesteia intentioneaza sa se extinda in Marea Britanie, mai ales ca acolo se intalneste cea mai mare rata de nasteri in randul adolescentelor.

Un prezervativ standard are diametrul de 5,2 cm, in comparatie cu cel destinat copiilor, care are un diametru de 4,5 cm. Ambele au aceeasi lungime: 19 cm.

Un studiu efectuat in Germania, la care au participat 12.970 de tineri, cu varste cuprinse intre 13 si 20 de ani, a indicat faptul ca un sfert din respondenti sunt nemultumiti de marimea mare a prezervativelor.

DE NECREZUT! Sexul oral a devenit noul sarut pentru copiii de 11-12 an

Sursa: The Telegraph

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO