Premiile Oscar 2021. Daniel Kaluuya, desemnat ”cel mai bun actor în rol secundar”

Dată publicare: 26-04-2021 03:34
Dată actualizare: 26-04-2021 06:47


Oscar 2021

Cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar are loc, anul acesta, la 25 aprilie, după ce a fost amânată cu două luni din cauza pandemiei de COVID-19.

 

UPDATE Daniel Kaluuya (“Judas and the Black Messiah”) a câștigat Oscarul pentru ”cel mai bun actor în rol secundar”. 
 

Decernarea Premiilor Oscar 2021 va fi transmisă online, în exclusivitate, de platforma Voyo.ro. Fanii filmelor vor putea vedea festivitatea din acest an și la TV, marți, de la ora 20:30, gala va putea fi urmărită și pe PRO Cinema.

Premiile Oscar 2021. Lista completă a câștigătorilor
 

Iniţial, ceremonia de decernare a premiilor Oscar trebuia să aibă loc pe 28 februarie, însă criza sanitară declanşată de noul coronavirus a determinat închiderea cinematografelor şi a bulversat calendarul producţiilor hollywoodiene.

La categoria rezervată ”celui mai bun actor în rol secundar”⁣, au fost nominalizaţi Sacha Baron Cohen (″⁣The Trial of the Chicago 7″⁣), Daniel Kaluuya (″⁣Judas and the Black Messiah″⁣), Leslie Odom, Jr. (″⁣One Night in Miami...″⁣), Paul Raci (″⁣Sound of Metal″⁣) şi Lakeith Stanfield (″⁣Judas and the Black Messiah″⁣).

La Premiile Oscar 2020, Brad Pitt ("Once Upon a Time... in Hollywood") a fost desemnat ”cel mai bun actor în rol secundar”.

 

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO