Prabusirea Airbus-ului 330. Mana extraterestra?

Ultima actualizare: 22-10-2012 05:46
Extraterestru

Una dintre ipotezele menite sa explice ciudatul incident aviatic in care a fost implicat avionul companiei Air France, Airbus 330, spune ca aeronava ar fi disparut de pe radare dupa un scurtcircuit.

Compania Air Fance a facut public faptul ca membrii echipajului au raportat un scurtcircuit, cauzat de turbulente puternice. Francezii au spus ca, cel mai probabil, avionul care circula din Brazilia la Paris a fost lovit de fulger. “Catastrofale” a fost termenul folosit pentru a descrie urmarile scurtcircuitului…

Cu toate acestea, multe voci contrazic faptul ca aeronava ar fi fost lovita de un fulger. Chiar daca un avion ultra-modern precum Airbus 330 ar fi fost lovit de fulger, acesta este dotat cu sisteme de securitate care, in mod normal, ar fi trebuit sa impiedice prabusirea.

Una dintre cele mai bizare explicatii ale “disparitiei” avionului ar fi ca scurtcircuitul raportat de automat de aparatul de zbor ar fi fost cauzat de ceva asemanator unui puls electromagnetic. Cu alte cuvinte si pe intelesul tuturor, Airbusul 330 s-a prabusit pentru ca s-a intalnit cu un... OZN.

In trecut, mai multi piloti care au declarat ca s-au intalnit cu OZN-uri in cursele pe care le-au efectuat au raportat interferente electromagnetice puternice, similare cu pulsul electromagnetic, care cauzeaza oprirea oricarui echipament electric. Asadar, acum exista numeroase voci care spun ca prabusirea avionului Airbus a fost cauzata de intalnirea cu un OZN. In plus, pe coasta braziliana ar fi fost vazute mai multe obiecte zburatoare neidentificate.

Teoriile conspiratiilor merg si mai departe spunand ca atat autoritatile din Brazilia, cat si cele din Mexic sunt constiente de faptul ca au probleme serioase cu (ei bine!) extraterestrii, dar ca nu vor sa admita ca nu pot garanta siguranta pasagerilor in propriul spatiu aerian.

Citeste si: Ai aceleasi sanse sa mori in accident aviatic sau sa castigi la loto!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO