Povestea unui câine care și-a așteptat stăpânii timp de o lună la locuința distrusă de flăcări

Dată publicare: 09-12-2018 11:11
Dată actualizare: 09-12-2018 11:21


caine paradise

Un câine din Paradise, California, care a supraviețuit incendiilor de vegetație devastatoare a așteptat timp de o lună ca stăpânii lui să se întoarcă după el.

Madison a fost lăsat în urmă pentru că stăpânii lui au evacuat de urgență locuința atunci când incendiul Camp Fire a început să se răspândească cu repeziciune.

Conform FOX News, o femeie a contactat un centru de salvare a animalelor și a cerut ajutor pentru a-și găsi câinele. O angajată a mers la ruinele locuinței și l-a găsit pe Madison așteptând cuminte. I-a lăsat apă și mâncare până când stăpâna lui a putut veni să-l recupereze, după cum a relatat pe Facebook centrul K9 Paw Print Rescue.

”A rămas să protejeze ce mai rămăsese din casă și nu a renunțat la oamenii săi. Trebuie să fi fost o lună foarte lungă pentru el”, a transmis centrul.

De asemenea, Madison s-a reîntâlnit și cu fratele său, Miguel, care fusese dus la un adăpost pentru animale la scurt timp după izbucnirea incendiilor.

Peste 50.000 de oameni din orașul Paradise și alte două localități învecinate au fost evacuați din calea incendiului care a izbucnit pe 8 noiembrie.
 

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO