Politistul care a ucis din greseala un barbat a primit NUP. Mortul, dat in judecata pentru daune

Ultima actualizare: 22-10-2012 08:33

Ucis dintr-o eroare, dar nimeni nu-i de vina! Este decizia  procurorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul barbatului de 30 de ani din Braila impuscat mortal in cap in plina strada de un politist, dupa ce a confundat cu un urmarit.

In urma unei anchete care a durat aproape 2 ani, parintii lui Sorin Parvu au aflat ca ucigasul fiului lor va fi scos de sub urmarire penala.

Parintii lui Sorin Parvu, tanarul de 30 de ani confundat si ucis de politisti, pe o strada din Braila in septembrie 2009 in urma unei misiuni, sunt hotarati sa nu renunte si sa faca recurs iar la nevoie, sa mearga sa-si caute dreptatea pana la Haga.

Rudele, care au acuzat in tot acest timp ca se incearca tergiversarea anchetei, pentru a-i scoate basma curata pe vinovati, spun ca au acum confirmarea musamalizarii cazului.

Decizia procurorilor vine la trei saptamani dupa ce familia mortului a aflat ca fiul lor este chemat in instanta, pentru a plati cateva zeci de mii de lei, drept daune provocate masinii politistilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO