Pastor filmat în timp ce ”învie din morți” un bărbat. Clipul, viral pe internet


Ultimul update: Marti 26 Februarie 2019 20:21
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019 20:08
Categorie: Stiri externe
pastor Africa de Sud

Un pastor din Africa de Sud care a pretins că a înviat din morţi un bărbat într-un videoclip postat pe Twitter a devenit faimos pe reţelele de socializare, unde "miracolul" său a fost vizualizat de nenumărate ori, dar a devenit şi ţinta glumelor.

Postat în weekend-ul trecut pe internet, filmuleţul - devenit rapid viral - îl înfăţişează pe pastorul Alph Lukau, de la Biserica protestantă Alleluia Ministries International, punându-şi mâinile pe corpul unui bărbat - aparent mort - aflat într-un sicriu, care capătă brusc viaţă şi sare în picioare.


În câteva ore, hashtagul #ResurrectionChallenge a inflamat Twitter-ul, utilizatorii grăbindu-se să posteze imagini ironice cu propriile lor "învieri", alături de capturi de ecran ale presupusului miracol al pastorului Lukau.

Alph Lukau "Miracolul" realizat de pastor a provocat, de asemenea, critici din partea companiei de pompe funebre contactate pentru a asigura funeraliile bărbatului "mort".

"Kings and Queens Funeral Services doreşte să se distanţeze de presupusa înviere", a scris compania într-un comunicat, în care se precizează totodată că a decis să intenteze o acţiune în justiţie pentru acest atac la adresa imaginii sale.

La rândul său, Biserica Allelulia Ministries International s-a distanţat de preot, precizând în mass-media că nu a fost vorba de o înviere din morţi. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO