Dupa CNN, Obama și Soros, ar fi fost trimis un dispozitiv exploziv și la restaurantul lui Robert de Niro


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018 13:54
Categorie: Stiri externe

Un pachet suspect a fost trimis, joi, la un restaurant actorului Robert de Niro din New York. Acesta ar conține un dispozitiv exploziv improvizat, similar celor primite de Barack Obama și Hillary Clinton, astfel că poliția cercetează cazul.

Departamentul de Poliție din New York a trimis o echipă de geniști în cartierul Tribeca din Manhattan, unde este și restaurantul, potrivit Evening Standard și CNN.

La respectiva adresă sunt înregistrate două adrese: Festivalul de Film Tribeca și restaurantul Tribeca Grill, ambele asociate cu numele actorului De Niro, un critic dur al președintelui democrat Donald Trump.

Acesta nu este însă un caz singular. În ultimele zile, dispozitive explozive similare au fost trimise fostului președinte american Barack Obama, fostului secretar de stat, Hillary Clinton, dar și altor politicieni democrați. Tot din cauza unui colet suspect a fost evacuat sediul CNN din New York. Doi jurnaliști erau în direct când a răsunat alarma.

„Pare să fie o bombă funcţională. Brigada de geniști a poliției New York a securizat dizpozitivul exploziv și l-a ridicat pentru investigații. În pachetul original era și un plic conținând o pudră albă”, a spus James O’Neill, reprezentant al Poliției din New York, la redacția CNN unde a fost găsit miercuri un colet suspect.

Încă de la preluarea mandatului ca președinte al SUA, Donald Trump a fost criticat în mod repetat de actorul american. De exemplu, în această vară, prezent la gala premiilor Tony, De Niro a folosit un cuvânt vulgar pentru a-şi exprima părerea despre liderul de la Casa Albă.

„O să spun un singur lucru: La dracu cu Trump", afirma actorul.

Și la începutul anului, actorul Robert De Niro l-a calificat pe Trump drept „bebelușul-șef” și „ticălosul” care conduce țara.

„Îl numesc bebelușul-șef, ticălosul-șef; a pus presa sub asediu, ridiculizând-o și încercând să o discrediteze prin atacuri revoltătoare și minciuni. Cretinul ăsta e președinte. Ne aflăm în situația din „Noile haine ale împăratului”. Tipul ăsta este un fraier, bebelușul-șef, ticălosul de la comandă”, a spus De Niro într-un discurs, la Gala Anuală „National Board of Review”.

Totodată, într-un filmuleț din timpul campaniei prezidențiale americane din 2016, De Niro spunea că „i-ar plăcea să-l pocnească” pe Donald Trump.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Alertă în SUA: bombe trimise la CNN, Obama, Soros, soţii Clinton şi alți lideri democrați. „Un act de teroare”
Alertă în SUA: bombe trimise către Clinton, Obama și la CNN. Pachetele analizate de FBI
VIDEO PROTVPLUS.RO