JFK nu este cel care a pozat alaturi doua fete goale, in anii '60!

28-12-2009 00:00


John F. Kennedy

Se pare ca fotografia a carui protagonist ar fi fost nimeni altul decat John F.Kennedy nu este altceva decat un fals. Barbatul din poza era de fapt un model, nicidecum JFK, iar fotografia apartine unui pictorial Playboy realizat in 1967.

 

 

Acum cateva zile e spunea ca aceasta fotografie ar fi putut sa schimbe cursul istoriei. Daca protagonistul ar fi fost presedintele american!

In fotografia publicata pe TMZ.com, il vedem pe un individ ce aduce extrem de bine cu John F. Kennedy pe un vas, alaturi de mai multe femei goale.  Se disting, cu usurinta, doua dintre reprezentantele sexului frumos, care sar in apa, precum si altele, in acelasi costum al Evei, care fac plaja.

Chiar sub puntea superioara, se afla un barbat, despre care specialistii erau gata sa bage mana in foc ca este JFK, la o sedinta de bronzat. Cei care au studiat fotografia, ce-i drept, foarte indoita, sustineau doar ca nu este modificata in Photoshop sau in vreun alt program si ca este autentica.

S-a dovedit ca totul nu a fost insa decat un foc de paie, iar instantaneul era unul regizat, special pentru o revista pentru adulti, iar JFK nu avea nicio legatura.

 

Sursa: TMZ.com

VIDEO PROTVPLUS.RO