O fetiță de 4 ani a plutit în derivă pe un unicorn plutitor, din neatenția părinților

Ultima actualizare: 26-08-2020 10:25

O fetiță care plutea pe un unicorn gonflabil a fost salvată de un feribot, în apele teritoriale ale Greciei. Copila a fost luată de curenți și dusă în larg, fiind recuperată de marinari în largul localităţii elene Antirion, situată la Golful Corint.

Evenimentul cu final fericit a avut loc în wekendul trecut, potrivit keeptalkinggreece.com și news.ro.

Fetița de patru ani s-a îndepărtat pe unicornul ei plutitor într-un moment de neatenție al părinților și a fost luată de valuri.

După ce şi-au dat seama că nu o găsesc pe fiica lor, părinţii au cerut ajutorul autorităţilor portuare, care l-au alertat la rândul lor pe căpitanul feribotului local “Salaminomachos”.

Căpitanul feribotului a observat copilul pe mare, și s-a apropiat încet, cu feribotul. Membrii echipajului au salvat fata și au recuperat și unicornul plutitor, au notat jurnaliștii greci. Feribotul face legătura între Rio şi Antirion.

Copila a fost preluată nevătămată de părinți, iar în timpul aventurii sale pe mare nu s-ar fi speriat foarte tare, arată sursa citată.

Nu este prima acțiune de salvare în care au fost implicați membrii echipajului feribotului, care au mai recuperat recent un bărbat în vârstă, luat de curenți în timp ce plutea pe o saltea gonflabilă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO