Momentul în care Tesla unui regizor izbucnește în flăcări, în Los Angeles. VIDEO

17-06-2018 14:54


Tesla

Un autoturism Tesla condus de regizorul britanic Michael Morris a izbucnit în flăcări în trafic, pe bulevardul Santa Monica din Los Angeles.

Într-un filmuleț postat pe Twitter de Mary McCormack, soția regizorului, se poate observa cum autoturismul este cuprins de flăcări.

„N-a avut loc niciun accident, s-a întâmplat din senin în trafic, pe bulevardul Santa Monica. Mulțumesc cuplului drăguț care i-a făcut semn să oprească. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că fetițele mele nu erau și ele în mașină”, a scris ea.

La scurt timp, pompierii au venit să stingă flăcările. Nicio persoană nu a fost rănită, în urma incidentului. În acest context, reprezentanții Tesla au precizat că cercetează acest „eveniment neobișnuit”, conform ABC News, citat de BBC.

„Colaborăm cu autoritățile locale și ne bucurăm că șoferul este în siguranță. Este un eveniment neobișnuit și facem cercetări să vedem ce s-a întâmplat”, a precizat un purtător de cuvânt.

Compania își promovează mașinile electrice precizând că sunt mai puține șanse ca acestea să izbucnească în flăcări decât cele care funcționează pe bază de combustibil.

Michael Morris a fost regizor la teatrul londonez Old Vic. Totodată, el a coalborat la realizarea serialului american „13 Reasons Why”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO